Natti Natti.

Nu känns det verkligen att lovet e slut, och det suger meeeega hårt, men men, snart är det dags att vara borta tre veckor från skolan i rad :D 

Så imorgon är det skola som gäller, med matte och naturkunskap på schemat. Det ska faktiskt bli ganska kul att dra tillbaks till skolan, det börjar bli lite segt att bara vara hemma hela tiden.
Plus att Anna kommer till Orust hela nästa vecka, ska bli suuper kul, kanske drar med henne till skolan någon dag, ;) 

Sov så gott nu, TTYLB!

28 februari 2010

God morgon god morgon! (öhum, jag har vart vaken i ca en timma...)

Idag är det söndag, lovet e slut och ångesten på topp ;) 

Det står en del saker på schemat som jag bara måste göra idag! 

  • Äta frulle
  • Städa mitt rum.
  • Sätta på en tvätt.
  • städa badrummet
  • Fräscha till mig.
  • Laga käk till mig och varbölden.
Sen e det nog dags för film och sova, Skola imon! Har faktiskt börjat bli lite rastlös här hemma nu, men det ända som inte känns så lockande är att gå upp klockan fem varje morgon, det e faktiskt det som suger mest, det och komma hem super sent... Nu när jag också har ett gymkort som ligger som guld i fickan är det dags att komma igång, man vill ju satsa på somarn 2010. ;)

Nu fick jag helt plötsligt en ny sak på schemat! Hjälpa MADDE med sin blogg! LÄS DEN! http://madelenhannaeriksson.blogg.se/.
Skriver mer sen! TTYLB!



Nattinlägg

Varför beter sig nästan vuxna människor som småbarn, man får inte allt man pekar på, man leker inte med känslor och man säger hur man känner så man kan slippa alla missförstånd och obekväma situationer. Just nu känns det som jag fått ett slag i magen. Fy fan för hela denna skiten. Att lägga ner tid och ork på något som ändå inte kommer att ta ett steg längre känns bara som en stor tidsförlust. 

Det är inte ofta jag sväljer min stolthet men enough is enough. Jag tål inte hur mycket som helst, och jag kan heller inte spela med hur länge som helst, jag har också mina gränser och det räckte nu. Allt jag kräver e sanningen, rakt på sak och inget jävla mellansnack. 

Allt detta blev bara så sjukt jävla ruttet och det e för mycket nu, jag behövde ett svar, det var det jag fick, så sluta älta, sluta tjata, lägg ner det bara och acceptera att vi gjorde fel. Du vill vara vän med mig, fine, det kan jag vara med på, men förvänta dig inte massa andra saker då. Asså, faan. :(

Åhh, detta suger! Är så sjukt jävla done här!

27 februari 2010

Just nu eller rättare sagt hela detta lovet har jag känt mig helt mörbultad, som om jag blivit överkörd av ett tåg. Men det blir bara bättre och bättre nu när jag har fått sova ut ordentligt =)
Ikväll blir det förhoppningsvis lite drag, men får se vad som händer. 

Igår åkte Madde hem, lollo kom och senare på kvällen kom alla systrar och firade mamma. 



TTYL

25 februari 2010

Fy satan vad fort lovet går! Imorgon är det redan fredag!

Har sovit bort detta lovet, ganska synd men det behövdes kan jag lungt säga :)
Idag blev det shopping på torp med Madde, behövde lite nya saker.


Nödvändiga saker; toffsar, underkläder, hårsnören (???), och en finstickad rosa tröj




Spontan köp, 100 kr HM, i LOVE it (ska puttsa min spegel...)

LOVE

Måndag måndag, tråkiga måndag.

Sitter i skolan nu, o har matte. Verkligen kul till 1000 ;). Idag är den sista lektionen frivillig, alltså slutar jag klockan 12, om jag gör ett arbete hemma då ofc ;)

Igår kollade jag och Madde runt lite på Youtube, så hittade vi en video som verkligen e hur söt som helst!!!




Asså, seriöst! Jag vill ha en sån!!!

Love på er! Hör av mig sen! <3

15 februari

Godmorgon på er!
Vaknade för 20 minuter sen av att min bror väcker mig med o'boy. Han kan vara så mysig ibland :D.. (ibland!). Just nu ligger jag kvar i sängen och väntar på att locktången ska bli varm. Har ju ny blondare hårfärg. Så har dumpat löshåret, men de sätts snart in nytt med keratinwax!
Igår var det alla hjärtans dag som jag som best spenderade med mig själv, tog en semla och njöt av livet. Tycker att om man inte har någon att ge lite extra kärlek och romans till, så kan man slippa det!
Idag e de måndag, veckans absolut värsta dag, (söndag med), Inga roliga lektioner, åka skit tidigt och komma hem skit sent. Liksom inte så roligt i längden. Ska också någon dag under veckan kolla gym kort. För nu jävlar! (undra hur många gånger jag har sagt de?) Men nu ska det iaf bli av! ;)
Nu börjar jag smått få lite bråttom, så ska hoppa upp ur sängen och fixa mig. Om jag hinner får ni en bild! OM jag hinner! LOVE

Alla hjärtans dag!

Ligger fortfarande o myser med Madde, som har någon form av panikångest denna dag.. Hon hatar nämligen alla hjärtans dag av någon konstig anledning... Medans jag känner att det e en söt dag där man får chansen att sprida lite extra kärlek :D

Ska dra hem om nån timme eller två, skriver mer då :) Love



Den allra bästa <3


Natti natti !

Ligger hemma hos Madde älskling nu! Har haft en myskväll med henne o lollo.

Uppdateringen har varit helt värdelös, men har haft en enorm torka. Och ingen design glädje... Men nu när jag fortfarande velar och fixar med designen så ska detta nog inte sluta i katastrof som det har gjort alla andra gånger. hehe..


Nu ska jag och världens bästa tjej gå o nana, men ni får sova så himlans gott!!


TTYLB!   (ska helt serri sluta med den frasen...)


PÅ G!!!

Håller på med designen! Tålamod vänner!

RSS 2.0