Hej hej HEJ, hemskt mycket hej.

Idag är det efterblivna måndag och jag e lite tröttare än vanligt.
Helgen spenderades i danmark men släkt på pappas sida :) mycket trevligt men tillslut blev det för mycket kultur... Konsthallar, konst hus och massa massa mer...
På lördag var det en fyra rättersmiddag på en grym resturang och väääääääääärldens godaste efterrätt! Så lördag kväll var grymt bra!
Nu ska jag gå o köpa frulle snart! 




Kiss Kiss :*

HÖST

Jag har inte bloggat denna tiden därför att det har vart ganska svårt med tanke på att jag åkte in till sjukan förra veckan och fick operera bort min blindtarm, så väl hemma så hade jag inte riktigt orken att komma på nåogot att skriva om.. Men nu börjar jag känna mig bättre och kan lägga ner lite ork på det nu.. 

Ni kan få se bilder på mina sår senare, men först måste svullnaden gå ner så ni inte tror att jag e på smällen :D höhöhö...
En sak som jag aldrig trodde att jag skulle göra var att göra mitt hår mörkare, jag hade planerat att bli lika vit som snön i vinter, men jag kände att jag behövde ändra något för att göra mitt liv lite mindre enformigt.. Så nu e det mörka slingor i och jag ska nog göra det mörkare på tisdag. Men ni behöver inte oroa er för att jag ska bli fucking KRIT VIT till våren :D Så det e väl det som har hänt sådär ointressant..
I helgen drar jag mot danmark för att fira min goa farfar! Då ska "nästan" hela den sidan av min familj med. Så jag drar till gbg imon, danmark på lördag och kommer hem på söndag igen =)
En sak som gör mig lite ledsen är att när jag tittat ut ur mitt fönster så ser jag nästan bara massa gula och oranga löv. Hejsan Hösten. Så nu e det bara fram med halsdukarna, paraplyerna, vantarna, filtarna och hitta nån o mysa med i soffan... skämtosido, det klarar man sig perfekt utan :D höhö..
Nääää, nu ska jag städa sen in i duschen! 



MY HAIR




Kiss kiss babes! :*

8 September

Inatt fick jag sovit lite mer.. Asså, farrat inte grejen, sover så sjukt dåligt nu för tiden.. inte k!
Ska snart rulla ner till bussen för att dra te skolan och ha engelska. Sen hem! idag  är det mjukisdag som gäller, inga jeans och jobbig  tröjor, utan tights och en mega tröja. GOTT! 

Nu får jag snart brådis! Kan kolla om det funkar och ladda upp en bild.. 



Denna bilden funka! Jag, Majjsan och (inte alltid) så sura Hanna! på skolavslutningen!


Nu måste jag dra mig snart, hörs sen! Puuuuuuuuuuuuuuuuuuss<3

Tisdag 7/9

Haha, läste inlägget jag skrev igår natt.. Oj oj oj vad pigg jag inte var :O höhö...
Idag är det tisdag och frisör samt entrepenörsämnen (?) står på schemat. ingen jävla aning om vad det sista är med det märker vi...
Eftersom jag har sovit tre timmar inatt är jag gött trött, så jag försöker ladda upp en bild (funka inte inatt) Sen måste jag springa :D
LaterOOOOOOOOOOOOOOOOOO





fuck.. det funkar inte... aja.. ni får klara er utan mig på bild :D höhöhöhöhöhöh...

Kan inte sovaaaaaa!

Eftersom jag är världs sämst på att sova så får jag väl fördriva tiden med att blogga tills jag kan det då :D
Har spenderat hela dagen vid sängen. Med min bärbara dator behöver jag faktiskt inte flytta på mig så mycket. Jag har allt jag behöver i min säng! Vi fick en hemläxa idag, skulle skriva en moderapport, det var väl inte sådär jätte svårt men det var lättare att skriva hur jag ville att killarna skulle se ut i höst än vi tjejer... Hittade massa goa killsaker..
Meeen, jag vet i alla fall hur jag vill se ut i höst, min kappa, min fina hatt, mina finna boots, tights med lite skinn på, stora smycken, mycket ringar och enorma halsdukar. Får inte glömma att köpa ursnygga ankelboots..  Längtar faktiskt lite tills det blir lite grått..
Skola igen imon. och nu somnar jag. typ. snart. 


TTYLB!!! peace.

HEJ IGEN!

Nu kan ni sluta klaga, I AM BACK XD höhöhö..
Jag går rakt på sak :D
Igår var det party party, riktigt kul var det! Och super duper trevliga och snälla samt snygga människor överallt :D Men även part har sina nackdelar.. morgonen efter när man vaknar med en becca på golvet som inte kommer ihåg vad hon har sagt under kvällen.. BUSE!
Idag bär det av till kalas! Och jag känner mig estetsikt.. (e det ett ord? :S) för jag har nämligen hatt :O Jag ääääälskar mig hatt jag snott/köpt från beckisen, looooove it!
Skolan känns helt okej faktiskt, heeeeelt ok.. Men klart, jag saknar sommarn. För jag fick inte gjort det jag ville ha gjort. Jag var inte med om massa goingar som sitter vid vattnen, grillar dricker och med en gitarr :( Det vill jag innan sommaren verkligen tar slut! Alltså e det brådis! typ NUUUUUUUUUU! tack.
Nu ropar mamma, i have to go! :D PEACE AND LOVE!!!! <3

RSS 2.0