Don't let me stop you.

Att se mig nu skulle vara en glädje, att se hur jag går.. Och det har gymmet att tacka för, har så träningsverk att jag snart kriverar. 

Idag är det iaf tisdag och engelska står på schemat. Och efter lunch ska vi på en föreläsning som nig kommer bli mer än myyyyysig.. Usch, pinsamt läge där ja... 

Och just de, idag åker mitt långa hår nu, är så trött på de nu så vet inte vad jag ska göra, slitet tunnt o fult. Så dags för att tagga inför syrrans bröllop! Men nu har jag lunch, får skynda med att kasta ut dom så vi hinner till den pinsamma föreläsningen :D PEACE! Over and Out!

Nattinlägg.

Hoppas ni har det bra kära ni! Här ligger jag och filosoferar med en sovandes Madde bredvid mig. Jag filosoferar över livet i största allmänhet och hur jag hamnade där jag är idag. Folk sviker, det finns playande svin och sånna som bara förstör. Men jag måste säga att jag är fruktansvärt glad över att jag har mina vänner. Det är deras förtjänst att jag gör detta idag, att jag kan resa mig upp ur sängen och tänka att dagen ska bli bra! Jag lever mitt liv till fullo och är inte rädd att göra bort mig, jag älskar och jag hatar. 

Det absolut värsta som finns är att förlora en nära vän och känna sig grundlurad, givetvis i olika sammanhang. Men jag har mina vänner och såklart min älskade Mamma.

Men i övrigt känns det som om jag e klar här, jag har gjort mitt på denna ön, been there done that all over the place. Känns som jag är redo att flytta "hem". Till mitt älskade Göteborg, den staden jag vill leva mitt liv i, leva galet men bra. 

I mitt liv har jag varit kär, älskat, gråtit, hatat, skrattat druckit, busat, smugit ut, festat som om morgondagen inte fanns, jag har skrikit, jag har varit en dålig människa, men också en bra, jag har sett vänner komma och gå, jag har sett svek men också kärlek, jag har hållit mina vänner när dom mest behöver mig, jag har velat döda min bror (PMS!!!), jag har skrikit på dom som inte förtjänar de, jag har kallat en tjej för dåliga saker (den vidriga människan förtjänade de, och det gör hon fortfarande.), Jag har sjungit på scen (stackars publik), jag har  fjäskatmig till ett mvg, och jag har fuskat mig till ett ig, jag har spelat fotboll och handboll, jag har dansat balett och showdance, jag har ridit och gått på gym. Jag har solat, badat, klättrat i berg, cyklat, vart flickvän och haft pojkvän. Men jag har inte haft dig. 
(självklart har jag gjort en jävla massa mer, men kommer inte på så mkt halv tre på natten tyvärr...)

När man växer upp går alla igenom psykiska påfrestningar, vissa mycket mer värre än andras. Det finns dom vars liv svävar på moln, och det finns dom som vars liv knappt längre har mening. En evig kamp mot sig själv. I alla fall oss tjejer med dagliga krav om hur du ska se ut. Ni killar kanske inte bryr er, men vi gör. Vi vill vara smala, vi vill vara snygga och sexiga, inget snack om saken. Någon gång kommer jag säkert att lägga mig under kniven för att rätta till mina komplex. Och även om jag vet att jag inte behöver så vill jag vara liten och smal. Det finns inget värre än att känna sig äcklig, ful och osexig. Iaf för vissa. Dom visa kvinnorna säger att självförtroende är sexigt, ett snyggt léende och charm kommer du så mycket längre på, visst är de så? Men försök banka in det i ungdomar som ständigt lever under press med ideal och skönhet. Vi vill vara så bra som möjligt, och när vi inte duger, rasar de. När någon är bättre, snyggare, sexigare, roligare, charmigare allt de där, då uppstår svartsjuka. Och det har man varit med om. 

Nu ska jag inte älta mer över min just nu så upponer vända vardag där logiken och och det som borde vara är som bortblåst. Just nu tänker jag; Helvetes jävla skit, varför blev de såhär? Varför kan jag inte få som jag vill någon gång? Jaja, min tur kommer väl. 

Nu mina små vänner ska jag försöka sova. Gör er lyckliga, whatever it takes, så e ni värda det! Nu ska jag krama om min Älskade Madde. Puss på er, ta väl hand om er! ♥






true story.




Miss you Papi.

I love you enough to let you go

Att jag på riktigt kan vara så här klantig, göra något som riskerar nått jag hellre dör om det händer mig. På riktigt. 

Praktiken funkar väl, inte direkt något att älska, men det funkar, mina handledare är helt underbara, men det finns dock inte så mycket att göra... 

Idag ska man väl försöka ta tag i sig och göra lite nytta, men verkligen tvek om jag orkar, känner bara för att ligga i sängen och bara vara, ta på mig mjukisen och inte bry sig om något, för det finns vissa saker som jag inte vill ta tag i, men som jag måste, verkligen på riktigt måste. 

Men nu så mina små älsklingar ska jag kolla om vi har nån frulle som är ätbar! Hörs sen! LATEROOOOOOO




Om du blunder för framtiden, gör sanningen inte lika ont.

Idag e det då måndag, tråkiga vanliga måndag. Har städat rummet nu och väntar på att en vän ska komma över, ska bli super trevligt! Imon börjar då praktiken och jag har tabbat mig rejält, skulle ringa dom nån vecka innan, men det glömde min upptagna lilla hjärna helt av, så det e bara att hoppas på att det e lugnt!


Over and out!

So happy I could die

Vaknade halv fyra idag, levde inte så länga i dagsljus. Städade lite och snabbt var det dags för middag. Planerade och snackade lite om Branäs. Ska bli sjukt gott att få åka ivåg, om det bara e för långhelg så behöver jag komma bort och andas ny luft. 

Min gammelfarmor dog här om dagen 98 år gammal, och det känns ju, har helt underbara minnen med henne, hon målade massa porslins dockor och diverse saker till mig som liten. Vila i frid. 

Sen har jag inte gjort så mkt annat än och pillat lite med design och snackat med folk :) Dags att sova nu antar jag. Ni får ha det bäst mina små pussgurkor! PUSS

RSS 2.0