Before I die I Will




Söndagspanik.

Jag byter, pojkvän, kärlek, Indiana Jones och allt vad liv heter till en dag av super plugg. Både historia prov och en hemtena i religion ska göras imon.
Annars lever jag och andas. Än så länge. Nu ska jag återgå. Puss. 
Snart är jag blond igen!!

Jag och min bästis

Nu ska jag och min fina Madde nana kudden! Efter en grym typisk Madde och Mickan kväll som innehåller massa tv-spel (zelda) så ger vi upp!

Kram <3


Lucia mys!

Idag är det lucia ! En av årets mysigaste dagar och vi fick lucia tåg av barn och julmys av våra lärare. Helt okej ändå.
För att klaga lite så mår jag fortfarande bajs men livet är bra. As bra.

Puss

Världens sötaste skitungar!!


Regrets and misstakes are memories made

Nu är jag tillbaks till livet igen. Jag har min mobil med fungerande sim-kort och mitt legg. Det som saknas är ett bankkort.. Men det löser vi i veckan!!

Jag och mamma flydde till stan idag för våran vattenpump hemma har pajat.. Men det känns okej. Jag väntar på att bli frisk och taggar en möjligtvis utgång på torsdag med min kusin och hans kompisar! Nu ska jag sova och sen dra mig till skolan!

Godnatt kompisar


I'm buttetproof, I have nothing to loose

Att vara dö förkyld är inget jag rekommenderar. Att inte kunna andas genom näsan suger lite faktiskt.. Det är det jag har spenderat denna veckan med. Så har inte sådär jätte mycket att komma med mer än att min första krog kväll slutade i katastrof med tappad mobil och plånbok. Men eftersom jag alltid får tur efter mina katastrofer så är dom säkra igen och snart i mina händer!
Sen har jag tok letat efter en vinterjacka och hittade en as snygg på Nelly för endast 299 :D
Denna fina är på väg hem till mig! Slipper jag frysa ihjäl!
Fredag kväll är jag ensam hemma och ska vara världens bästa flickvän och det innebär att jag ska laga mat helt själv.. Paniiiiiiiiiik.. Det KAN ju bli as gott..
Jaja godnatt!

RSS 2.0