Måndag

Har varit sjuk nu ett bra tag nu, men  nu ser jag lite ljus i tunneln. Sitter i skolan nu och har matte. Fattar som vanligt, orkar faktiskt inte ens bry mig om vad det är för avsnitt känner jag just nu. Jag gör mitt bästa och trycker i mitt headset och sätter på drogen. För idag orkar jag inte lyssna på vad omvärlden har att säga. Inte min dag i dag. Speciellt inte när det kommer reklam på Spotify, finns ingen jag mer hatar.
Imorse kom jag upp utan problem. Faktiskt lite för tidigt, så jag är för iordning idag känner jag, men men, man kan ju inte se ut som skrutten varje dag om man går frisör!
Ser fram emot torsdag ganska mycket. Och jag vill börja använda mitt gymkort nuuu! Det är dags att bli av med bördan att man e lat. Tycker jag att det e dags att sluta upp med det och bli lite mer rörlig :D
Till mina vänner: Jag är så otroligt glad att jag har er, utan er hade jag inte suttit här idag. Ni är dom som får mig att gå upp på morgonen. Ni har stått vid min sida i flera år ni sviker mig aldrig. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket ni betyder för mig. Jag vill spendera varje andetag med er, känner mig inte hel annars. Jag har verkligen tänkt på detta den senaste veckan, legat hemma och fundera och jag vill aldrig släppa er. Och nu menar jag verkligen er alla. Ni som har stått vid min sida i sorg och glädje, som har hjälpt mig ur dom mörkaste mörker. Jag vill aldrig se er försvinna, jag vill aldrig släppa er. Ni betyder på tok för mycket och ni står ut med mig. Fy fan vad jag jag älskar er! Madelen, Rebecka, Louise, Elise och Malin. Ni är mina änglar, ni är dom jag aldrig släpper.





Jag saknar dig, förlåt.







Ni är mina.


Myys!

Nu blir det en glamorös middag, men luftslottet som sprängdes och min kära bror!
Så jag får tacka för mig ikväll och jag önskar er en suuuper go kväll! 



Våran väldigt "glamourösa" middag, LOOOOOVE!

TÄVLING!

HÄR KAN MAN TÄVLA OM URSNYGGA KLOCKOR!! 


http://paow.se/?p=10051#comments

riktigt läckra!

3 Mars 2010

Hallo SUCKERS! Wazzup?
Jaja, nu sitter löshåret på plats! Denna gången allt. Det ser sjukt bra ut, och jag e suuper nöjd =) 

Dessa senaste dagar har jag verkligen fått in en bra dygnsrytm, så jag blir stentrött klockan nio, så har knappt hunnit blogga! Shame on me!

Hoppas att eran vecka har börjar bra ändå, trotts att vädret e helt fucked up. Så håller tummarna för att ingen har vurpat på arslet och är helt blåmärksfria :D



Loooove (man ser liiite av håret :)

hata hata hata rubriker....

Äntligen hemma! Eller a, har varit hemma över en timma redan :D 
Sista lektionen är det hemstudering på, så ska snart sätta mig och skriva på min miljörapport. Efter skolan tog jag bussen ner till kicks, skulle köpa lite smått o gott men kortet bråkade som vanligt, så var tvungen att springa till en jävla bankomat på andra sidan av en gigantisk slask pöl, lagom kul. Så fick jag iallafall köpt mina saker och gått till EH för att möta upp Becca, Madde och Elin. 

Väl hemma satt det gott med Subs och o'boy. Nu blire musiklyssnande och miljörapport skrivande!


TTYL! 





Oh, så underbart! Känsla, massor av känsla, lyssna och njuut! LOVE

1 Mars 2010

God morgon på er! Jag har varit vaken i sisådär en timma redan, så nu e jag klar! Väntar på att klockan ska ticka så vi kan dra oss till bussen. 

Som jag sagt innan har jag Matte och Naturkunskap som står på schemat idag. Verkligen skit tråkigt, men allt blir vad man gör det till! 

Min bror var så gullig imorse. Eftersom jag har en fruktansvärt morgon humör så väcker han med mig ett glas o'boy, tänka sig va? Då kan han få slippa mitt hemska humör, (hehe...) Snart e det dags att dra sig till bussen, så ni får ha en sjukt bra måndag!!! TTYLB!



Såhär ser jag ut idag :) Puss på er nu!! <3

RSS 2.0