Don't let me run away.

Eftersom det fortfarande inte är nån vidare uppdatering på bloggar så får jag med stor besvikelse skriva då. EFTER att jag ändå sagt till er... 

Så, mina kära vänner, vad har ni missat? :D Dom flesta i skolan kan inte ha undgått mina höga skrik av smärta. Jag har fått en till inflammation. Fast denna gången innanför svanskotan och ner mot rompen... Två ord, outhärdlig smärta. Hade det i lungan i höstas, sov knappt på en månad, men denna gången kan jag sova, men knappt röra mig. Men men, skit samma! 

Skolan suger, med andra ord fick vi sjukt mycket att göra förra veckan, så fritiden är liksom som bortblåst.. För 10 000 uppgifter innan nästa vecka.. kuuul liv...

Just denna dagen e inte min dag, jag ska trycka i musik i mina öron med diverse kärlekslåtar och längta.

Nu ska jag göra en skit tråkig uppgift om filmen super size me. Ha de så länge mina små äpplen! LATEROOO



En sommarnatts dröm.

Ni måste få höra en rolig sak som jag konstigt nog var med om imorse, innan klockan var fem, alltså klockan var snart fem, men ändå fyra. 
Min bror har ett väldigt konstigt sov schema, han vaknar väldigt tidigt ibland och ibland får jag springa in och väcka honom sju på kvällen för att det börjar bli lite omänskligt. Men i alla fall, back to the story. Så ofta han kan går han in och väcker mig. Bara det är förvisso konstigt, men idag var de lite kämpigt att övertala honom av någon konstig anledning. Jag e ganska kortfattad på morgonen, alltså, djävulen om man är för jobbig, annars så försöker jag bita ihop för att inte ryta och kasta det hårdaste jag får tag på i min säng. MEN, åter igen till storyn. 

Han kommer in försiktigt, klappar mig på kinden. 
"Mickan?"
"Mmm?" typ som vad vill du din jävel som väcker mig?
"Vill du ha O'boy?"
Jag börjar nu fatta vad som händer.
"Mmm, och subs."
"Men dom e frysta, orkar inte, bara O'boy?"
"Ne, Subs." typ som, ge mig subs din jävel, väcker du mig innan fem kan ja fan då en Subs. 
"Men Mickan, men, jaha, okej..." 
"Mmm"
"Vänta här då, somna om sålänge" 
Jag har alltså inte kollat än. 
Ca 10 minuter väcker denna snälla skapelsen mig med en ost och skink SUBS! på topp av detta är O'boyen perfekt, hur många har denna lyxen? Ärligt? INNAN KLOCKAN E FEM! 

Men, det som också e roligt är vad han har på sig. Han har på sig sina mest använda kallingar i världshistorien, urtvättade och slappa hänger dom helt snett. Hans extremt bleka hudfärg är faktiskt något som bländar när man har sovit i tre timmar. HAHA, han e gullig på nitton åriga bebis till bror!

Okej, jag erkänner, ni kanske inte tycker detta är så himla speciellt eller värt att skriva om, men det tycker jag! Sånt här sker inte klockan 4 på morgonen! haha, Min bror e bäst, när jag inte vill döda honom, men han e bra, bra att ha helt enkelt! Nu ska jag sminka mig och locka håret samtidigt som jag dricker min perfekta O'boy! 

LATEROOOO

I am scared to fall in love, with you.

Jag såg sen när jag tryckte på publicera hur långt det tidigare inlägget var, men se det såhär kära vänner, det var ungefär en och en halv veckas inlägg på en och samma gång, 

Jag gjorde en impuls sak, jag färgade håret, inte mörkt, så ni kan vara lugna, men lite askigt, för det var farligt guldigt. Det ska ut nu om ca 20 min, blir det skit kasst kommer jag springa till skolan imon och lägga i en G12:a.. 

Jag har spenderat hela min dag åt att vara töntig, d.v.s. se på Pokémon, tack vare Existenz får man tillgång till exakt alla avsnitt, sjukt töntigt, men jävlar vilken nostalgi! Var värsta Pokémon nörden, har en handduk från Turkiet med det på, jag och min bror har likadana, sjukt kul! Hade sjukt många sånna kort också. Så då var det lite kul att se alla avsnitt igen.. Som en kul grej, liksom, töntig, dock. 

Klämde i en färg på mamma när jag ändå var på G. Så nu sitter jag här med kli och svid i huvudet och bara längtar efter sängen, och kanske med Pokémon... åååååååh vad töntig jag e nu va? Careface, typ. Haha, nä, skoja bara :D 

Nu ska jag snart skölja ur skiten ur håret, föna det och sen slänga mig i sängen o plugga (med pokémon) till ett färglära prov jag har på tisdag, BRA MICKAN! Aja, puss på er mina små gullungar, ni är guldvärda. 

LATEROOOO



Jag vet inte vad jag vill, det enda jag vet e att jag vill vara med dig. 


P.S. Ser ni hur guldigt mitt hår é? :O D.S.


When it was good.

Eftersom ingen annan sköter uppdateringen på sina bloggar så får väl jaf stå för aktiviteten, tråkigt tycker jag, kul hoppas jag att ni tycker. 

Ni kan väl få en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv då. Då kör vi: 

Förra lördagen så var jag och mamma i en heldag i gbg, vi letade efter bröllops klänningar till bröllopet då min kära syster ska gifta sig. Vi velade runt på NK och provade diverse märkes klänningar, men dom som väl fick mig på fall fanns självklart inte i min storlek, min dagliga tur liksom. 
Efter fika på Condeco (där jag faktiskt var så duktig att jag tog en kyckling sallad...) Så kom jag på en affär som låg på Kungsgatan i gbg, Chelsea, en liten affär med fantastiska klänningar, dyra som billiga, glamourösa som enkla. Där fanns det flera klänningar som skulle få vem som helst att tappa hakan. Mamma höll upp en till mig, som jag var väldigt tveksam på, men när jag fick på mig den, så var det den jag skulle ha. Efter att ha provat klänningar i 2000 klassen var det ingen av dom jag ville ha, jag skulle ha denna enkla fina klänning, precis på pricken perfekt. Jag tänker inte visa den för er, MOHAHAHA det e få som har fått se den, ni andra får vänta ;) 

Sen under veckan så har vi kört Nationella prov e diverse ämnen, och jag kan säga att Engelskan har gått bra, men att matten ska vi nog inte ens tala om. Tror inte ens att ni vill veta. 

Våran
fruktansvärda lärare i Engelska och svenska har (ÄNTLIGEN) fått sparken, det stod inte rätt till i hennes huvud, det var nått fel med henne och det är jag helt övertygad om. 

Igår, (alltså exakt en vecka sen gbg resan med mamma) så var jag återigen i den älskade staden med min älskade Rebecka. Vi såg på bio, I Love you Phillip Morris, En bög film med Jim Carrey och Ewan McGregor i huvudrollerna. Det är faktiskt en värre bög film en Patrik 1,5. Man skrattar faktiskt igenom hela filmen, ibland så kanske man gråter i 5 minuter istället, men annars, SE DEN! 

Sen bar det av hemmåt. Vi blev hämtade i stenungsund. På kvällen blev det skattjakt. Tydligen så ligger det ca 25.000 plastlådor gömda i sverige, dom ska man leta efter, för skoj skull. Ganska kul faktisk, halv ett på natten, spö regn och två ficklampor på 4 pers, jag klarade mig med en uppskrapad hand, ett stukat lillfinger, en ond svanskota och en misshandlat mobil. VÄRT! 

Sen var Elise här hos mig också! Har saknat henne nått så fruktansvärt! Vi hade superkul och tog massa bilder! Dom som ligger på FB e inte ens nära hälften ;) 

Ikväll står det städa på schemat, sen även mat och senare bad för att ta hand om mitt stackars lilla fågelbo till hår... 

Nu tror jag fan att jag fått med allt! Om ni sköter er kan ni få en liten uppdatering senare ikväll! 

Puss på er mina små älsklingar!!! LATEROOOO





Du vill ha det du förlorat, men mig får du aldrig tillbaks.

Sommarlovet närmar sig fort nu, märks speciellt i min skola, vi är liksom nästan klara med allt, lärarna har inget kvar nu, känns som om hela skolan bara går och väntar på att sommarlovet ska komma! 

I alla fall, detta året har våran klass lyckats sparka TRE lärare, MOHAHAHAHAHA, skit kassa då ofc, man ska ju ha det bästa! :D Den sista måste jag få säga var värst. USCH vilken hemsk människa! Men men, nu slipper vi henne men vi har ingen svenska lärare, jo, våran gympalärare och nån Per som inget i Skönheten vet vem han e... Men men, det e skit sak samma nu när sommaren snart är här!

Idag fick svenskan ställas p.g.a. gympa Sandra och Per planerar och ska prata med lärare och oss. Därför flyttas frisörteorin fram så vi kan sluta tidigare idag, känns ytterst mysigt! *

Btw så är det negerbollens dag idag, så jag förväntar mig att ni unnar er riktigt många chokladbollar och gottar er! Det ska i alla fall jag göra, hihi... Om det är någon som inte kan motstå choklad och gott när jag ska försöka vara lite nyttigare nu när jag har börjat träna som en blå, så är det framför allt jag. 


Malin! Saknar dig hjärtat! <3


P.S. Det är bara så att Skönheten är så jävla mycket bättre än alla andra! Puss på er tjejer! D.S!! 

LATEROOOOOOO! PEACE! 





RSS 2.0